Hvad kan du
sælge din
bil for?

Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Hvad kan jeg sælge min bil for?

Hvad kan jeg sælge min bil for?

Det er ofte en stor ting, når det er tid til at få skiftet en brugt bil ud og finde den nye drømmebil. Første spørgsmål, der rejser sig i manges bevidsthed er: 'hvad kan jeg sælge min bil for?' eller 'hvad er min bil værd?'. Vi søger nettet tyndt og ender ofte med at køre rundt til forskellige forhandlere, for at se hvem, der giver den bedste pris. Lad Solgt.com hjælpe dig med at finde den rette pris.

Hos Solgt.com er vi sikre på, at din bil kan sælges og vi mener, at jo flere biler der kan sammenlignes med, jo mere præcis bliver vores vurdering af din bil. Derfor er vores unikke vurderingsværktøj ikke kun begrænset til dit lokalområde. I vurderingen tager den nemlig højde for alle biler, der er til salg og solgte indenfor de seneste måneder i hele Danmark. Vi sammenligner altså din brugte bil med det aktuelle marked. Derved opnår du den helt rigtige pris hos Solgt.com og du undgår at skulle lave en masse unødig research online og hos de lokale forhandlere. Det har ingen betydning, hvor i landet du bor. Prisen er udelukkende baseret på det aktuelle marked.

Få en gratis bilvurdering

Hos Solgt.com får du altid et ærligt svar på, hvad din bil er værd. Vi sikrer dig, at du kan sælge din bil hos en af vores mange samarbejdspartnere i dit lokalområde. Derfor behøver du aldrig køre langt eller forgæves, når du sælger brugt bil hos os. Simpelt, uden bøvl, lokalt og selvfølgelig helt gratis. Så hvad kan jeg få for en brugt bil? Indtast din bils nummerplade og få svaret via vores beregner.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Hvad er min bil værd?

Hos Solgt.com bruger vi en unik og ny banebrydende teknologi, hvor vores intelligente vurderingsrobot på kort tid kan scanne de biler, som er solgte og til salg på det danske marked, og som stemmer overens med de oplysninger du har indtastet på din bil. Herefter udregner den, hvad prisen på din bil bør være og efterfølgende modtager du en vurdering på e-mail og SMS. Gratis og uforpligtende!

Men kan du så regne med at prisen er gældende? Ja!

Når du modtager et tilbud fra os, skal du booke tid til inspektion hos en af vores forhandlere gennem det link, som findes i samme besked som din tilbudspris. På den måde sikrer vi, at den mest præcise pris. Forhandleren tjekker om vi har fået det hele med, f.eks. udstyr eller ridser og buler, som kan rykke lidt på prisen.

Du har nu mødt en af vores forhandlere og I har sammen kigget din nuværende bil igennem. Skulle du have brug for at købe en anden bil samtidig, så hjælper vores forhandlere også gerne med det.

Forhandleren giver dig en garantipris. Tilbuddet er gældende i 7 dage og mens du finder ud af, om du ønsker at sælge eller ej, så venter vi spændt på din beslutning og svarer på alle spørgsmål, der måtte komme i mellemtiden. Når du er klar til at sælge til os, så afleverer du blot bilen med de nødvendige dokumenter nøglerne til forhandlerne i dit lokalområde. Så skal forhandleren nok hjælpe dig med resten. Vi overfører pengene til din konto inden for tre dage og hvis du finder din næste drømmebil hos en af vores samarbejdspartnere, så kan tilbuddet selvfølgelig indgå i en byttehandel.

Hurtigt salg af brugt bil

”Hvis du vil sælge hurtigt, må du gå ned i pris.” Sådan lyder det ofte, når man søger rådgivning til et bilsalg. Men sådan behøver det slet ikke være. Hos Solgt.com hjælper vi dig gerne igennem med et hurtigt salg uden at gå på kompromis med prisen.

Vurdering af bil og nemt salg af brugte biler starter alt sammen hos Solgt.com. Din sikkerhed for en hurtig, tryg og nem handel. Prøv det allerede i dag ved at indtaste din bils nummerplade i vores intelligente vurderingsværktøj, udfyld de nødvendige oplysninger og modtag din vurdering allerede i dag.

hvad er min bil værd? Gør som mange andre og lad Solgt.com hjælpe dig.

Se hvordan Solgt.com virker herunder:

Bilvurdering: Hvordan vurderer Solgt.com en brugt bil?

Når vi modtager oplysningerne om din bil, bruger vi vores vurderingsrobot til at lave et tilbud til dig. Ved at sammenligne din bil med lignende modeller fra samme årgang på det danske marked, giver vi dig den bedste mulige pris. Vores forhandler kan justere lidt i prisen, hvis der skulle være mere ekstraudstyr eller hvis bilen har ridser eller buler.

Bilens værdi forhandler vs. privat

Du kan ofte få mere for din bil, hvis du sælger den privat end hvis du sælger den til en forhandler. Til gengæld har du er større ansvar ved et privat bilsalg, da du skal stå for alt administrativt arbejde. Det kan dog være meget tidskrævende at sælge bil uanset om man vælger privat bilsalg eller salg til forhandler.

Hos Solgt.com fortæller vi dig, hvad du helt ærligt kan få for din bil. Vi hjælper dig, som ønsker at vide, hvad du kan få for dine brugte biler. Vi sammenligner hele markedet og vurderer bilerne ud fra samme kriterier i hele Danmark og så sørger vi for, at du får den bedste handel. I samarbejde med vores forhandlere, som dagligt køber og sælger mange hundrede biler, sikrer vi, at du altid får en tryg og sikker handel. Ingen svindel, ingen gebyr, ingen lange salgsprocesser og bøvl ved at skulle sælge privat. Solgt.com er salg af brugt bil online uden bøvl.

Hvordan får jeg en bilvurdering?

Du kan nemt og hurtigt få en online bilvurdering på Solgt.com.

  • Indtast din nummerplade sammen med få andre oplysninger såsom kilometer og udstyr
  • Du modtager en tilbudspris indenfor 24 timer og booker derefter en tid til inspektion hos en af vores forhandlere
  • Tag til inspektion hos vores forhandler, hvor du får den endelige garantipris
  • Til sidst kan du vælge at sælge din brugte bil til forhandleren, som står klar til at tage imod den
  • Du får pengene ind på din konto indenfor 3 dage

Informationerne du skal bruge i forbindelse med vurdering af bil

Bilens type

Vil du sælge en brugt personbil, varebil, lille bus eller noget helt andet?

Bilens mærke

Hvilket bilmærke er din brugte bil?

Model

Hvilken model er din brugte bil?

Første indregistrering

Hvornår blev din bil indregistreret for første gang? Oplys gerne både måned og år.

Diesel, el eller benzin?

Hvilken type brændstof bruger din bil? Diesel, benzin, el eller noget helt fjerde?

Kilometertal

Hvor langt har din bil kørt?

Andre relevante oplysninger

Du kan blive bedt om yderligere oplysninger. Hvis dette er tilfældet, er det en god idé at udfylde så meget som muligt. På den måde kan vi nemlig give dig den bedste mulige pris.

Skader på bilen og standen af den

Når du spørger os ”hvad kan jeg sælge min bil for?”, betragter vi også standen på din brugte bil. Vores tilbudspris er lavet ud fra den stand, man kan forvente af en bil fra din årgang. Forhandleren vil vurdere standen til vurderingseftersynet. Er standen ringere end forventet, kan der blive trukket et lille beløb fra prisen. På den måde kan vi regulere tilbudsprisen afhængig af standen på din brugte bil.

Det samme gælder med skader. Hvis din bil har skader, buler eller lignende, vil forhandleren trække en smule fra prisen. Vi kan desværre ikke hjælpe med at sælge biler, som er eller har været totalskadet. Alle andre skader kan vi dog godt håndtere for dig.

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.