SÆLG DIN BIL

Hvad kan du
sælge din
bil for?

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Hvad kan jeg sælge min bil for?

Det er ofte en stor ting når det er tid til at få skiftet en brugt bil ud og finde den nye drømmebil. Første spørgsmål, der rejser sig i manges bevidsthed er: 'hvad kan jeg sælge min bil for?' eller 'hvad er min bil værd?'. Vi søger nettet tyndt og ender altid ved den lokale forhandler, som har mange forklaringer på, hvor fantastisk din bil er, men at prisen jo desværre ikke kan være anderledes grundet forskellige omstændigheder.

Hos Solgt.com er vi sikre på at din bil kan sælges og vi mener, at jo flere biler der kan sammenlignes med, jo mere præcis bliver vores vurdering af din bil. Derfor er vores unikke vurderingsværktøj ikke kun begrænset til dit lokalområde. I vurderingen tager den nemlig højde for alle biler, der er til salg og solgte indenfor de seneste måneder. Vi sammenligner altså din brugte bil med det aktuelle marked. Derved opnår du den helt rigtige pris hos Solgt.com og undgår at skulle lave en masse unødig research online og hos forhandlerne.  Hvis en bil sælger bedre i Jylland end på Sjælland og Fyn, har det ingen betydning hvor du bor. Prisen er udelukkende baseret på det aktuelle marked.

Hos Solgt.com får du altid et ærligt svar på, hvad din bil er værd. Du får et svar fra hele Danmark, og hos Solgt.com sikrer vi samtidig, at du kan sælge din bil hos en af vores mere end 160 samarbejdspartner i dit lokalområde. Derfor behøver du aldrig køre langt eller forgæves når du sælger til os. Simpelt, uden bøvl, lokalt og selvfølgelig helt gratis. Så hvad kan jeg få for en brugt bil? Indtast din bils nummerplade og få svaret fra hele Danmark via vores beregner.

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

 

Hvad er min brugte bil værd?

Hos Solgt.com bruger vi en unik og ny banebrydende teknologi, hvor vores intelligente vurderingsrobot på kort tid kan scanne de biler, som er solgte og til salg på det danske marked, og som stemmer overens med de oplysninger du har indtastet på din bil. Herefter udregner den, hvad prisen på din bil bør være og efterfølgende modtager du en vurdering på e-mail og sms. Gratis og uforpligtende!
”Men kan du så regne med at prisen er gældende?”…. Ja!

Når du modtager en sms eller e-mail fra os, så har du det vi kalder en vurderingspris. Det er bilvurdering helt simpelt hos Solgt.com. Men da vi gerne vil sikre os, at du får præcis det din bil er værd, så skal en af vores mere end 160 autoriserede bilforhandlere foretage en inspektion af din bil, for at tjekke at vi har fået det hele med, f.eks. udstyr eller ridser og buler, som kan rykke lidt på prisen.

Du har nu mødt en af vores forhandleres rådgivere og I har sammen kigget din nuværende bil igennem. Skulle du have brug for at købe en anden bil samtidig, så hjælper vores forhandlere også gerne med det. De har mange tusinde biler på lager, både nye og brugte – så de har helt sikkert også en til dig.

Nu har du det vi hos Solgt.com kalder en garantivurdering. Hvad du vælger at gøre med den, er helt op til dig. Tilbuddet er gældende i 7 dage og mens du finder ud af, om du ønsker at sælge eller ej, så venter vi spændt på din beslutning og svarer på alle spørgsmål, der måtte komme i mellemtiden. Når du er klar til at sælge til os, så afleverer du blot bilen med de nødvendige dokumenter nøglerne til forhandlerne i dit lokalområde. Så skal vores rådgivere nok hjælpe dig med resten. Vi overfører pengene til din konto inden for tre dage og hvis du finder din næste drømmebil hos en af vores samarbejdspartnere, så kan tilbuddet selvfølgelig indgå i en byttehandel.

Bilvurdering og salg af brugte biler starter alt sammen hos Solgt.com. Din sikkerhed for en hurtig, tryg og nem handel. Prøv det allerede i dag ved at indtaste din bils nummerplade i vores intelligente vurderingsværktøj, udfyld de nødvendige oplysninger og modtag din vurdering allerede i dag.

Så hvad er min bil værd? Gør som mange andre og lad Solgt.com hjælpe dig.

 

Hvad kan du helt ærligt få for din bil?

”Hvad kan jeg helt ærligt få for min brugt bil?” Hos Solgt.com kender vi svaret. Med hjælp fra vores unikke vurderingsmaskine er du to trin fra at kende prisen på din bil. Ved hjælp af vores unikke vurderingsværktøj har vi gjort hele Danmark til din salgsplatform og ved hjælp af Solgt.com, kan du vurdere og sælge bil hurtigt. Solgt.com vurderer din bil og er du tilfreds med prisen, så står vores landsdækkende netværk med mere end 160 autoriserede forhandlere klar til at købe din bil.

En hurtig gennemgang af bilens stand hos en af vores forhandlere i dit lokalområde sikrer, at du får den rigtige pris for din bil. Hvis vurderingsmaskinen skulle have overset noget eller bilens stand afviger fra forventet, så justerer vi eventuelt prisen en smule op eller ned. Vi sørger for alt det praktiske med afmelding og sikker overførsel af pengene til dig således, at du ikke efterfølgende får en ubehagelig overraskelse eller selv skal gøre noget.

Hos Solgt.com fortæller vi dig, hvad du helt ærligt kan få for din bil. Vi hjælper dig, som ønsker at vide, hvad du kan få for dine brugte biler. Vi sammenligner hele markedet og vurderer bilerne ud fra samme kriterier i hele Danmark og så sørger vi for, at du får den bedste handel. I samarbejde med vores mere end 160 forhandlere som dagligt køber og sælger mange hundrede biler, sikrer vi at du altid får en tryg og sikker handel. Ingen svindel, ingen gebyr, ingen lange salgsprocesser og bøvl ved at skulle sælge privat. Solgt.com er salg af bil online uden bøvl.