SÆLG DIN BIL

Nemt bilsalg
hurtigt &
bekvemt

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Nem og sikker bilhandel

Skal du sælge din brugte bil? Det kan gøres på flere forskellige måder, men hos Solgt.com vil vi gerne hjælpe dig, så du kan sælge din brugte bil nemt, hurtigt og helt uden besvær. På denne side kan du læse mere om nogle af de bekymringer man kan have, når man vil sælge sin bil, samt hvordan Solgt.com kan hjælpe dig med et nemt og sikkert bilsalg.

Kom nemt i gang

For at sætte gang i salget af din brugte bil, skal du blot indtaste oplysning om din bil i vores online vurderingsværktøj. Når du har indsendt oplysningerne samt dine kontaktoplysninger, modtager du et tilbud på din brugte bil indenfor 24 timer. Dernæst booker du tid til at besøge en af vores forhandlere, som vil gennemgå din bil sammen med dig. Til vurderingseftersynet kan prisen justeres en smule ned, hvis bilen har ridser eller standen ikke er som forventet. Til sidst modtager du en garantipris, som du er sikret, hvis du ønsker at sælge din bil online. Det kalder vi nemt bilsalg!

Undgå besværet og bekymringer om privat bilsalg

Hvordan får jeg den bedste pris for brugt bil? Hvad skal jeg huske når jeg overdrager bilen til køberen eller forhandleren? Som bilsælger kan man have mange bekymringer og man skal holde styr på mange ting. Mange af dem bunder i en usikkerhed omkring køberen samt regler og lovgivning på området. Når du sælger brugt bil gennem Solgt.com, står vi for alt det praktiske og administrative arbejde – det eneste du skal gøre, er at møde op. Vi hjælper dig hele vejen og hvis du har spørgsmål eller udfordringer, springer vi gerne til for, at du kan komme igennem med dit online bilsalg.

Omregistrering af bilen

Som sagt så står vi for alt det administrative arbejde, når du sælger bilen gennem Solgt.com. Det gælder altså også omregistrering af bilen. Du slipper derfor for endnu en hovedpine og du skal ikke være bange for, at andre kører rundt i din bil, når du har afleveret den hos forhandleren.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Sælg din bil online nu!

Du kan sælge din bil online med Solgt.com lige nu ved blot at indtaste dine oplysninger. Jo flere oplysninger vi har, jo lettere kan vi give dig et godt tilbud.

Hvad kan du selv gøre for at du får et nemt bilsalg? Først og fremmest skal du være realistisk omkring din bils stand. Har din bil fejl og mangler, vil det blive opdaget i vurderingseftersynet hos forhandleren og så vil din garantivurdering falde.

Derudover er det en fordel, hvis din bil er nogenlunde ren, når du møder op til inspektion. På den måde er det lettere at gennemgå bilen og det vil også få den til at fremstå bedre.

Solgt.com er din partner til bilsalget

Når du sælger din brugte bil online med Solgt.com, er vi dine partnere i bilsalget. Vi er mellemleddet mellem dig og forhandleren og vi sikrer, at du får den bedste pris for din bil. Sælg bil uden bøvl med Solgt.com og undgå uheldige situationer og billige prissætninger.

Undgå for lav pris

Det kan være svært at prissætte sin brugte bil rigtigt. Hvis man prissætter den for højt, vil ingen tage kontakt og hvis man sætter den for lavt, kan man gå glip af mange penge. Du kan undgå at sætte prisen for lavt ved at bruge Solgt.coms garantivurdering. Vores garantivurdering fungerer ved hjælp af kunstig intelligens, der analyserer masser af data om lignende modeller og deres salgspris. Den sammenligner din brugte bil med lignende modeller, der har det samme udstyrsniveau og samme kilometertal. Det giver dig den mest nøjagtige pris og du undgår at sælge for billigt eller slet ikke at sælge, hvis du selv har sat prisen for højt.

For at bruge vores prisberegner, skal vi blot bruge få oplysninger. Først og fremmest skal vi bruge nummerpladen. Derudover har vi brug for dit postnummer og bilens kilometertal. Derefter har du mulighed for at vælge frit mellem de forhandlere, der ligger tættest på dig. Hvis bilen lever op til forventningerne, skal én af dem tilbyde at købe din bil til den udregnede pris.

Undgå useriøse købere

En anden bekymring er useriøse købere. Dem finder du blandt andet på de sociale medier. En useriøs køber kan genkendes på følgende kendetegn:

  • Bud, der ligger langt under den fastsatte pris
  • Mangel på information om køberen

Er du i tvivl om en køber er troværdig, så spørg efter mere information. Derudover skal du aldrig lade en privat køber prøvekøre din bil, både af forsikrings- og sikkerhedsmæssige årsager. Hvis du er i tvivl, så kør selv med i bilen.

Hvis du vil slippe for selv at opsøge en køber, er det en fordel at sælge din bil til en forhandler. Du slipper for besværet og ofte tager forhandleren sig af alt det praktiske.

Hos Solgt.com kan du frit vælge mellem alle de forhandlere, vi samarbejder med. På den måde slipper du for useriøse købere og underbud, og skal blot koncentrere dig om at få undersøgt bilen og sætte den af hos forhandleren. Dét er et nemt bilsalg!

Fem fordele ved Solgt.com

Vil du gøre salget af din brugte bil så nemt som muligt? Så vælg Solgt.com. Her sørger vi for at salget af din bil bliver så ubesværet og sikkert som muligt. Det er nemt, hurtigt og du skal næsten ikke røre en finger! Nedenfor giver vi dig fem gode grunde til, hvorfor du skal sælge din bil gennem Solgt.com.

God og fair pris

Din brugte bil bliver vurderet i forhold til markedsprisen. Det giver dig den mest fair pris. Den bliver sammenlignet med lignende modeller på baggrund af data fra hele landet. På den måde får du den mest realistiske pris uden selv at røre en finger.

Ingen profiler eller annoncer

Når du sælger brugt bil med Solgt.com, skal du ikke oprette en profil. Det betyder, at du ikke skal bruge tid på at udfylde information om dig selv, som andre kan få fat i. Vi skal bare bruge din nummerplade, dine kontaktoplysninger og få andre oplysninger om din bil.

Du slipper også for at oprette salgsannoncer og skrive flere sider med information om bilens specifikationer i håbet om, at nogen vil købe din brugte bil.

Slip for useriøse købere

Vi hjælper dig med at sælge bilen til dygtige og seriøse bilforhandlere. Du får ingen useriøse henvendelser fra købere, som ønsker en markant lavere pris. Du slipper for underbud og hårde forhandlinger. Vores forhandlere er nemlig forpligtet til at købe din bil til garantiprisen så længe du ønsker at acceptere handlen.

Modtag pengene indenfor tre dage

Vi bruger sikker betaling og du har derfor pengene i hånden indenfor tre hverdage! På den måde sikrer vi, at du modtager pengene, når du har lavet en aftale med forhandleren, fået din bil undersøgt og har modtaget en garantipris.

En sikker handel

Forsikring, tyveri, beskyldninger og meget andet. Mange sikkerhedsmæssige bekymringer kan gøre sig gældende, når du vil sælge din brugte bil. Stikker køber af uden at betale? Har du de rigtige oplysninger og hvordan med forsikring? Først og fremmest skal du i en privat handel altid modtage pengene, før du overdrager bilen. Derudover skal du være sikker på at køberen forstår sine forpligtelser i forbindelse med omregistrering af bilen. Man kan læse om hele processen hos Motorregisteret. Det er også en fordel at sælge sin bil som prøvet og beset. Det betyder, at køberen ikke kan beskylde dig for at have snydt dig omkring bilens tilstand og funktion, hvis der skulle vise sig at være fejl. Dog skal du altid være realistisk og oplyse køberen om eventuelle mangler.

Hos Solgt.com er processen lidt mere enkel. Vi samarbejder med professionelle bilforhandlere. Derfor er du sikker på, at der er styr på slutsedler, omregistrering og alt andet administrativt arbejde i forbindelse med bilsalget.

Sælg din bil hurtigt og sikkert

Som tidligere nævnt, er et bilsalg med Solgt.com både hurtigt og sikkert. Du behøver ikke gå på kompromis med prisen for at komme i mål med et hurtigt salg. Vi hjælper dig med at sælge bilen i dit helt eget tempo i samarbejde med flere af landets største bilforhandlere.

Det har aldrig været så nemt at sælge din bil

Vi har én mission: At gøre bilsalg så nemt som muligt for dig! Med vores unikke vurderingsrobot giver vi dig indenfor 24 timer et tilbud på din brugte bil uden du behøver at gå ud ad døren. Hele processen kræver en minimal indsats fra din side. Du skal blot besøge en af vores forhandlere og takke ja eller nej til tilbuddet – resten klarer vi. Dét er nemt bilsalg!

Sådan kommer du i gang

Du starter helt selv bilsalget lige hvor og når du har lyst. Det eneste du skal gøre, er at indtaste oplysninger om din bil samt dine kontaktoplysninger, og så vurderer vi din bil for dig. Når du har modtaget tilbudsprisen, skal du booke en tid til inspektion hos en af vores mange forhandlere. Her vil i gennemgå din brugte bil sammen og du forhandleren vil give dig en garantipris.

Hvornår modtager jeg min endelige salgspris?

Efter inspektionen regner forhandleren sig frem til garantiprisen. Dét er den endelige salgspris. Garantipris tager udgangspunkt i tilbudsprisen, men der kan blive trukket en smule fra i tilfælde af ridser, skader eller lignende. Der bliver kun trukket et mindre beløb fra tilbudsprisen, hvis standen ikke er forventet.

Når du har modtaget garantiprisen, SKAL forhandleren købe din bil, hvis du ønsker at acceptere tilbuddet og indgå en handel. På den måde er du sikret et bilsalg selvom hele processen er uforpligtende. Sælg brugt bil med Solgt.com – det er nemt!

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.