SÆLG DIN BIL

Sælg din
nuværende bil

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Salg af nuværende bil

Vi ser det år efter år. Nye modeller på marked betyder lavere priser for de brugte biler. Samtidig flytter teknologien hvert år grænser for, hvad de nye biler kan, så det kan godt være en indviklet sag at sælge din gamle brugte bil. Brugt bil falder også i takt med at nye biler bliver billigere & billigere. Det bliver billigere at producere og det betyder billigere biler til forbrugerne. Det betyder, at når bilen skal sælges, kan du blive tvunget til at sætte den ned flere gange inden du har fået bilen solgt grundet billigere priser på nye modeller. Salg af nuværende bil skal derfor som regel ske hurtigt muligt for, at den ikke mister yderligere værdi. Sælg din bil igennem Solgt.com, så har du pengene indenfor tre dage, så skal du heller ikke selv bøvle med at sælge din bil.

Den hårde konkurrence på brugtbilsmarked skal ses i lyset af, at der hele tiden kommer nye brugte biler til. Slip for en langsom salgsproces og sælg din gamle bil med solgt.com. Solgt.com er ejet af nogle af de største automobilforhandler i Danmark. Vores enorme erfaring giver dig en ærlig pris. Du får en hurtig vurdering og et sikkert salg ved Solgt.com.

Prisen på brugte biler stiger og falder

Der kan være stor forskel i pris på ældre biler, og hos Solgt.com giver vi dig en ærlig vurdering uanset standen på din brugte bil. Er din bil fra før 2000, kan det være svært at give en dig den rigtige pris for din bil. Dette skyldes alder, kilometerstand og slid samt reperationer på ældre biler, som er forventelige og kan gøre vurderingen af din bil indviklet og nærmest umuligt at sætte en god pris på.

Er din bil fra år 2000 og frem kan du helt gratis prøve vores unikke og innovative vurderingsrobot. Ved hjælp af en gennemgang og scanning af hele det danske bilmarked sikrer vi, at du altid får en toppris for din brugte bil. Der kan være stor forskel i pris på ældre bil, men vi mener hos Solgt.com, at du skal have den bedste mulige pris på din gamle bil.

Ærlig vurdering og professionel rådgivning er fremtiden lige her hos Solgt.com. Få en ærlig vurdering allerede i dag. Indtast bilens nummerplade, udfyld kilometerstand, status på servicebog samt dine kontaktinformationer, så er du godt i gang med at sælge din bil med Solgt.com.

Skal du sælge bilen? Så sælg din bil med en garantivurderingen, find ud af hvad din bil er værd herunder.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Sælg gammel bil allerede i dag

Er din bil fra 2000 og frem kan solgt.com hjælpe dig med at sælge din gamle bil allerede i dag. Vores kæmpe netværk af Danmarks største forhandlere samt vores innovative vurderingsrobot er klar til at hjælpe dig i dit tempo.

Undgå tidsspild og tabt fortjeneste ved salg af ældre biler til private. Jo ældre bilen er, jo større er chancen for at din bil kan fejle noget som du efterfølgende skal hæfte for når du sælger bilen privat. En tidskrævende og ofte dyr omgang, som du undgår ved at sælge din gamle bil på Solgt.com.

Det er gratis og helt uforpligtende, så hvorfor ikke prøve? Hvad er min gamle bil værd? Det er et godt spørgsmål og vores påstand er, at ingen kan give dig den perfekte vurdering. Hos Solgt.com får du en ærlig vurdering på din brugte bil, og vi garanterer dig en god pris. Du slipper for bøvl og vi sørger for at pengene er på din konto inden for tre dage. Det skal være nemt at sælge bil uanset alder, stand og kilometer. Prøv Solgt.com og oplev hele forskellen.

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.