SÆLG DIN BIL

Få en vur-
dering af
din bil her

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Salgsvurdering af bil

Hvad er din bil værd? Er måske et spørgsmål du stiller dig selv, hvis du går med ønsket om at sælge din bil. Hvad end om du ønsker at sælge bil privat eller til en forhandler, kan det være en god ide at få lavet en vurdering af din bil. Når du får lavet en salgsvurdering af din brugte bil, kan der være flere fordele. I et marked, der konstant udvikler sig, kan det være en fordel at have fingeren på pulsen når det kommer til priserne på din brugte bil. Markedet for biler ændrer sig hele tiden og der kan være perioder med større efterspørgsel på bestemte mærker og modeller. Dertil kan regninger, slidtage og for mange reparationer åbne tanken om en ny bil.

Salgsvurdering af bil, så lad Solgt.com hjælpe dig. Online vurdering af din brugte bil, med fokus på at give dig måske Danmarks bedste vurdering. Vores udregninger tager udgangspunkt i, hvad det samlede marked er villig til at betale for din bil lige nu. Det betyder også, at hvis din model er særlig efterspurgt i denne periode så vil din salgsvurdering også være højere.

Solgt.com er fremtiden når det kommer til at sælge bil online. Nogle af Danmarks største forhandlere har gjort det endnu mere simpelt for dig, der ønsker at sælge bil uden bøvl. Få en ærlig og gratis bilvurdering allerede i dag, måske Danmarks bedste vurdering. Hvad er din brugte bil værd? Få svaret hos Solgt.com.

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

 

Bilvurdering og salg helt uden bøvl

Undrer du dig over, hvad bilen er værd? Mangler du en bilvurdering, eller går du og overvejer om du skal sælge din brugte bil? Så lad Solgt.com hjælpe dig til den bedste pris med en gratis bilvurdering. Med Solgt.com er du sikret hurtig, simpel og tryg handel fra bil, vurdering og til salg. Vi mener det når vi siger, at du hos os får Danmarks mest ærlige bilvurdering, og så er det helt gratis, at finde ud af hvad netop din bil er værd.

Processen er egentlig helt enkel. Helt uforpligtende indtaster du din bils nummerplade i vores unikke og innovative vurderingsrobot. Hvis du har mulighed for det, tilføjer du de oplysninger du har på bilen såsom mærke, model og bilens stand, for at sikre at din salgsvurdering bliver så korrekt som muligt. Herefter vælger du selv om du ønsker at få en sms eller en e-mail når vores system har udregnet, hvad din bil er værd.

Systemet scanner og gennemsøger hele det danske brugtbilsmarked for biler sammenlignelige med din. Det er en ny teknik, som sikrer, at du altid får en ærlig salgsvurdering af din bil, men samtidig også sikrer, at du får den bedste mulige pris, markedet er parat til at betale for din brugte bil. Når du har modtaget vores ærlige bilvurdering på, hvad bilen er værd, har du følgende muligheder: Du kan vælge at sælge din bil privat med de udfordringer og den usikkerhed der ligger i det. Bruge tid på at oprette annoncer, få lavet brugtbilsattest og snakke med utallige købere, som alle vil forsøge at presse prisen på din brugte bil ned. Du kan også vælge at sælge bilen hos Solgt.com, hvor du efter endt salgsvurdering får mulighed for en uforpligtende inspektion og snak hos en af vores specialister.

Vores personlige rådgivning er med til at sikre den bedste pris på din brugte bil. Den er gratis, og i mødet med en af vores forhandlere er vores primære mål, at sikre at du får den højeste pris for din brugte bil. En god snak og tryg rådgivning, hvor vi sikrer, at du har fået en helt ærlig vurdering af hvad din brugte bil er værd. Er det nødvendigt, så justeres prisen en smule op eller ned. Du får vurderet bilens pris med udgangspunkt i andre biler magen til på brugt bil markedet.

Bil, vurdering og salg helt uden bøvl. Når du sammen med vores rådgiver har fået en god snak og sikret, at vi har fået alle detaljer på bilen med, kvitterer vi med en garantivurdering. Den er gældende i 7 dage og er du tilfreds med prisen, så overfører vi beløbet til din konto indenfor tre dage. Sælg bilen indenfor 24 timer. Hurtig, nemt og sikkert hele vejen med Solgt.com.

 

Din garanti for bilvurdering og salg af brugt bil

Du kan finde mange hjemmesider, der tilbyder at udregne en pris på din brugte bil. Ofte er det kun vejledende og du skal fortsat selv finde en køber privat eller hos en forhandler som er villig til at betale denne pris for bilen. Yderligere er der hele processen i at sælge bilen selv. Du skal være sikker på at bilen er korrekt beskrevet, at du har den oprettet de rigtige steder og så må du forvente at du ofte oplever af potentielle købere forhandler om prisen, hvis du ønsker at sælge din bil hurtigt.

Salgsvurdering af bilen betyder at du hos Solgt.com kan forvente at vores vurderingspris også er din salgspris. Vi er 100% ærlig i vores bilvurdering, og da vi er en sammenslutning af landets største bilforhandlere og bruger den nyeste online teknologi, indenfor screening og markedsundersøgelse, kan du altid forvente den helt rigtige pris på din brugte bil. Salgsvurdering bil, Garanti for en sikker handel online med Solgt.com

 

Vi vurderer og sælger brugte biler i hele Danmark

Indtast din nummerplade, herefter informationer om din brugte bil - f.eks. mærke, model og bilens stand. Herefter vælger du selv om du vil modtage bilens pris på SMS eller mail. Det super nemt og vi hjælpe danskerne med at finde en forhandler til mange forskellige brugte biler hver dag. Brugt bil markedet er dynamisk og ændrer sig hele tiden. Med Solgt.com er du altid opdateret på brugt bil markedets pris. Få vurderet bilens pris baseret på andre brugte biler magen til på markedet.