Salgsvurdering bil

Hvad end du ønsker at sælge bil privat eller til forhandler, så kan det være en god ide at få lavet en salgsvurdering af din brugte bil. Når du får lavet en salgsvurdering af din brugte bil, kan der være flere fordele. I et marked der konstant udvikler sig, kan det være en fordel at have fingeren på pulsen når det kommer til priserne på din brugte bil. Markedet for biler ændrer sig hele tiden, og der kan være perioder med større efterspørgsel på bestemte mærker og modeller. Dertil kan regninger, slidtage og for mange reparationer åbne tanken om en ny bil.

Salgsvurdering af bil, så lad Solgt.com hjælpe dig. Online vurdering af din brugte bil, med fokus på at give dig måske Danmarks bedste vurdering. Vores udregninger tager udgangspunkt i, hvad det samlede marked er villig til at betale for din bil lige nu. Det betyder også, at hvis din model er særlig efterspurgt i denne periode så vil din salgsvurdering også være højere.

Solgt.com er fremtiden når det kommer til at sælge bil online. Nogle af Danmarks største forhandlere har gjort det endnu mere simpelt for dig, der ønsker at sælge bil uden bøvl. Få en ærlig vurdering allerede i dag, måske Danmarks bedste vurdering på brugte biler hos Solgt.com.

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

 

Bilvurdering og salg helt uden bøvl

Mangler du en salgsvurdering, eller går du og overvejer om du skal sælge din brugte bil? Så lad Solgt.com hjælpe dig til den bedste pris. Med Solgt.com er du sikret hurtig, simpel og tryg handel fra bil, vurdering og til salg. Vi mener det når vi siger, at du hos os får Danmarks mest ærlige vurdering, og så er det helt gratis.

Processen er egentlig helt enkelt. Helt uforpligtende indtaster du din bils nummerplade i vores unikke og innovative vurderingsrobot. Hvis du har mulighed for det, tilføjer du de oplysninger du har på bilen, for at sikre at din salgsvurdering bliver så korrekt som muligt. Herefter vælger du selv om du ønsker at få en sms eller en e-mail når vores system har udregnet en pris til dig.

Systemet scanner og gennemsøger hele det danske brugtbilsmarked for biler sammenlignelige med din. Det er en ny teknik som sikrer at du altid får en ærlig salgsvurdering af din bil, men samtidig også sikrer at du får den bedste mulige pris, markedet er parat til at betale for din brugte bil. Når du har modtaget vores ærlig vurdering på din brugte bil, har du følgende muligheder: Du kan vælge at sælge din bil privat med de udfordringer og usikkerhed der ligger i det. Bruge tid på at oprette annoncer, få lavet brugtbilsattest og snakke med utallige købere, som alle vil forsøge at presse prisen på din brugte bil ned. Du kan også vælge at sælge hos Solgt.com, hvor du efter endt salgsvurdering få mulighed for en uforpligtende inspektion og snak hos en af vores specialister.

Vores personlige rådgivning er med til at sikre den bedste pris på din brugte bil. Den er gratis, og i mødet med en af vores forhandlere er vores primære mål, at sikre at du får den højeste pris for din brugte bil. En god snak og tryg rådgivning, hvor vi sikrer at du har fået en helt ærlig vurdering af hvad din brugte bil er værd. Er det nødvendigt, så justeres prisen en smule op eller ned.

Bil, vurdering og salg helt uden bøvl. Når du sammen med vores rådgiver har fået en god snak og sikret, at vi har fået alle detaljer på bilen med, kvittere vi med en garantivurdering. Den er gældende i 7 dage og er du tilfreds med prisen, så overfører vi beløbet til din konto indenfor 3 hverdage. Sælg bil indenfor 24 timer. Hurtig, nemt og sikkert hele vejen med Solgt.com.

 

Din garanti for vurdering og salg af brugt bil

Du kan finde mange hjemmesider der tilbyder at udregne en pris på din brugte bil. Ofte er det kun vejledende og du skal fortsat selv finde en køber privat, eller hos en forhandler som er villig til at betale denne pris. Yderligere er der hele processen i at sælge bil selv. Du skal være sikker på at din bil er korrekt beskrevet, at du har den oprettet de rigtige steder og så må du forvente at du ofte skal forhandle om prisen, hvis du ønsker at sælge din bil hurtigt.

Salgsvurdering bil, betyder at du hos Solgt.com kan forvente at vores vurderingspris også er din salgspris. Vi er 100% ærlig i vores vurdering, og da vi er en sammenslutning af landets største bilforhandlere og bruger den nyeste online teknologi, indenfor screening og markedsundersøgelse, kan du altid forvente den helt rigtige pris på din brugte bil. Salgsvurdering bil, Garanti for en sikker handel online med Solgt.com