SÆLG DIN BIL

Få en vur-
dering af
din bil her

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Salgsvurdering bil

Salgsvurdering af bil

Hvad er min bil værd? Det spørgsmål stiller du måske dig selv, hvis du overvejer at sælge din brugte bil. Hvad end du ønsker at sælge bil privat eller til en forhandler, kan det være en god ide at få lavet en vurdering af din bil. I et marked, der konstant udvikler sig, kan det være en fordel at have fingeren på pulsen, når det kommer til priserne på din brugte bil. Markedet for brugte biler ændrer sig hele tiden og der kan være perioder med større efterspørgsel på bestemte mærker og modeller. Dertil kan regninger, slitage og for mange reparationer åbne tanken om en ny bil.

Søger du en salgsvurdering af bil? Lad Solgt.com hjælpe dig. Online salgsvurdering af bil med fokus på at give dig den bedste mulige tilbudspris. Vores vurderingsværktøj tager udgangspunkt i det aktuelle marked i hele landet. Derfor er salgsvurderingen af bilen gældende uanset, hvor i landet du bor. Det betyder også, at hvis din model er særlig efterspurgt i denne periode, så vil din salgsvurdering også være højere.

Hvad er min bil værd?

Solgt.com er fremtiden, når det kommer til at sælge bil online og at få din bil vurderet. Sammen med en række af Danmarks største forhandlere har vi gjort det endnu mere simpelt for dig, der ønsker at sælge bil uden bøvl. Få en ærlig og gratis salgsvurdering af bil allerede i dag. Hvad er din brugte bil værd? Få svaret hos Solgt.com. Indtast nummerplade herunder.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Gratis bilvurdering ved brug af nummerplade

Undrer du dig over, hvad din bil er værd? Vi tilbyder helt gratis en salgsvurdering af bil. Med Solgt.com er du sikret en hurtig, simpel og tryg handel lige fra første salgsvurdering til salg. Vi mener det, når vi siger, at du hos os får en ærlig bilvurdering og så er det helt gratis at finde ud af, hvad netop din bil er værd. Vi skal blot bruge din nummerplade samt enkelte andre oplysninger.

Vurdering af brugt bil før salg eller bytte

Vi giver en gratis salgsvurdering af bil før salg eller bytte og processen er både helt enkel og uforpligtende. Du indtaster bare din bil nummerplade og bilens oplysninger og modtager derefter en tilbudspris indenfor 24 timer. Systemet scanner og gennemsøger hele det danske bilmarked for biler, der er sammenlignelige med din. Det er en ny teknik, som sikrer, at du altid får en ærlig salgsvurdering af bilen, men samtidig også sikrer, at du får den bedste mulige pris.

På den måde har du en vejledende tilbudspris inden du møder op hos en af vores forhandlere, som vil gennemgå bilen sammen med dig. Baseret på din bils stand og eventuelle skader, kan prisen justere en smule inden du modtager garantiprisen. Forhandleren giver dig garantiprisen, når i har gennemgået bilen. Hvis du ønsker at handle, skal forhandleren købe din bil til garantiprisen. Du er altså garanteret et salg, hvis du ønsker det.

Få en salgsvurdering af din bil på få minutter

Salgsvurdering af bil? Det er helt nemt og enkelt med Solgt.com – og så tager det kun få minutter. Med vores salgsvurdering af bil har du et udgangspunkt for, hvad din bil er værd. Når du har besøgt en af vores bilforhandlere, får du den endelige garantipris og den kan du være sikker på at få, hvis du ønsker at sælge bilen. Salgsvurdering af bil, god service og garanti for en sikker handel – det er Solgt.com.

Bilens værdi hos forhandler vs. privat

Selvom din bils værdi ikke ændrer sig, kan der være forskel på salgsprisen ved et privat salg sammenlignet med et salg til en forhandler. Med vores gratis salgsvurdering af bil får du et overblik over, hvor meget din bil er værd. En ærlig tilbudspris, som vi kan hjælpe dig videre med. Ved at besøge en af vores forhandlere og sælge bil gennem Solgt.com, kan vi hjælpe dig til et sikkert bilkøb uden bøvl og uden alt for meget arbejde. Du sparer altså både tid og energi på et bilsalg med Solgt.com!

Hurtigt salg af bil uden at gå på kompromis med prisen

Mange føler sig nødsaget til at gå på kompromis med prisen, hvis de ønsker et hurtigt salg. Sådan er det ikke hos Solgt.com. Vi hjælper dig med en salgsvurdering af bil samt salg af din brugte bil – og prisen er den samme, hvis du er på udkig efter et hurtigt bilsalg.

Vi hjælper dig også gerne, hvis du ønsker at lade din brugte bil indgå i en byttehandel. Vores forhandlere står klar til at rådgive dig til dit næste køb og hjælper dig gerne med at finde din næste drømmebil.

Indtast din nummerplade efterfulgt af informationer om din brugte bil - f.eks. mærke, model og bilens stand. Book derefter en tid hos en af vores mange forhandlere, så I kan gennemgå bilen og arrangere et salg eller en byttehandel.

Overvejer du at sælge din brugte bil? Vi laver en gratis bilvurdering

Med vores salgsvurdering af bil kan du komme til et vurderingseftersyn hos en af vores forhandlere og nemt og hurtigt sælge din brugte bil. Du skal ikke vente på den rette køber eller besøge alle forhandlere i området – vi sikrer dig den samme faste garantipris uanset hvilken forhandler du besøger. Hvis du er interesseret i garantiprisen og gerne vil indgå en handel, så er forhandleren forpligtet til at købe din bil til denne pris. Du er altså garanteret salg uden det koster dig en øre!

Disse oplysninger skal vi bruge for at lave en salgsvurdering af bil

Bilens type

Vil du sælge en brugt personbil, varebil, lille bus eller noget helt andet?

Bilmærke

Hvilket bilmærke er din brugte bil?

Bilens model

Hvilken model er din brugte bil?

Første indregistrering

Hvornår blev din bil indregistreret for første gang? Oplys gerne både måned og år.

Brændstof

Hvilken type brændstof bruger din bil? Diesel, benzin, el eller noget helt fjerde?

Kilometertal

Hvor langt har din bil kørt?

Andre relevante oplysninger

Du kan blive bedt om yderligere oplysninger. Hvis dette er tilfældet, er det en god idé at udfylde så meget som muligt. På den måde kan vi nemlig give dig den bedste mulige pris.

Skader på bilen og standen af den

Vores tilbudspris tager udgangspunkt i, at bilens stand er som man kan forvente af en bil fra den pågældende årgang og med det antal kørte kilometer. Forhandleren vurderer bilens stand til inspektionen, og hvis standen er ringere end forventet, kan der justeres en smule på prisen.

Det samme gælder, hvis bilen har skader. I tilfælde af skader, buler eller lignende vil forhandleren også trække en smule fra prisen. Vi kan desværre ikke håndtere biler, som er eller har været totalskadet. Alle andre skader kan vi dog godt hjælpe dig med.

Hvad kan påvirke min bils vurdering?

Udover bilens model, årgang og antal kørte kilometer er der også andre ting, som kan påvirke den endelige garantipris. Generelt set kan bilens stand påvirke prisen, hvis den ikke lever op til det, som er forventet af en bil som din. Derudover kan skader også påvirke en salgsvurdering af bilen. Se herunder eksempler på ting, som kan være med til at justere prisen en smule:

  • Røg i bilen
  • Manglende servicestempler
  • Skader
  • Ridser
  • Ødelagte sæder
  • Rust
  • Stenslag i forruden

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.