Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Ikke-kategoriseret

Attraktivt marked for dig med en brugt bil

Ligger du inde med en brugt bil, som du ikke har brug for? Eller er du blevet fristet til at bytte din nuværende bil ud med en grønnere model? Så er det nuværende marked rigtigt godt for dig, og lige nu er et godt tidspunkt at sælge din brugte bil på.

Positiv udvikling i den grønne omstilling

Det går rigtig godt med den grønne omstilling i bilbranchen. Faktisk så godt, at aktører i branchen vurderer, at 2030 målet kan nås allerede i 2025. Indtil videre har danske bilejere vist en stor interesse for grønne biler såsom elbiler, hybridbiler, plug-in hybrid og mild hybrid. På trods af, at der er sket en stigning i priserne på flere af disse biltyper, er de stadig yderst attraktive.

Det øgede antal af ladestandere rundt i landet gør det også lettere og mere attraktivt at være ejer af en elbil. Dette har højst sandsynligt også påvirket salget i en positiv retning.

Registreringsafgift på plug-in hybrid stiger – afgift på elbil fastholdes

Fra 1. januar 2022 steg registreringsafgiften på plug-in hybrider med mellem 10.000 og 50.000 kr. afhængig af modellen. Selvom afgiften på plug-in hybrider stiger, er det fortsat en attraktiv bil, som i mange tilfælde fortsat fås til attraktive priser.

Det ser dog også ud til, at elbilerne kommer til at fylde mere i det grønne landskab eftersom afgifterne på denne biltype fastholdes. Dette skyldes at elbilerne skal overtage plug-in hybridernes plads og blive endnu mere populære i det grønne bilsalg.

Med den øgede prisforskel mellem elbiler og plug-in hybrider, kan det være relevant for dig at overveje en elbil, når du skal købe din næste bil.

Vil du læse mere om grønne biler? Klik her for at læse om de forskellige biltyper. 

Fortsat høje priser på brugte biler

Det øgede fokus på elbiler har ikke ændret meget ved de høje priser på brugte biler. Du kan altså fortsat få en god pris for din brugte bil, hvis du ønsker at sælge den. Dette er også en tendens vi forventer vil fortsætte et godt stykke ind i 2022.

Ønsker du at bytte din brugte bil ud med en grønnere model, er det også et godt tidspunkt nu. Vi hjælper dig gerne med salg af din brugte bil samt vejledning af dit næste køb. Også hvis det gælder klimavenlige biler.

Uanset om du ønsker at sælge din brugte bil eller lade den indgå i en byttehandel, kan du få en tilbudspris gennem vores online vurderingsværktøj nedenfor.

Vi hjælper med at sælge alle biltyper uanset om den kører på diesel, benzin, el eller om det er en hybridbil.

Vil du vide mere om, hvorfor priserne på brugte biler er høje lige nu? Læs vores blogindlæg om mangel på brugte biler lige her. 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

Kilder: Motor-magasinet & Finans

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.