Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
BilmarkedetGrønne biler

Endnu et bilmærke fra kinesiske Chery: Mød Jaecoo

Vi skal i løbet af 2024 vænne os til tre nye kinesiske navne. Bilkoncernen Chery går nemlig ind på det danske marked med tre mærker: Omoda, Exlantix og Jaecoo. I modsætning til flere andre kinesiske mærker har Chery valgt at tilbyde deres europæiske kunder både benzinbiler, plugin-hybrider og elbiler. Jaecoo starter ud med en plugin-hybrid. Læs mere om dette herunder.  

Læs mere om Chery-koncernen her.

Det klassiske bilkøb hos forhandlere

Chery ønsker en klassisk organisering og afviser den ellers moderne agent-model. De forventer at etablere 15-20 forhandlere i Danmark – måske også flere end det. Det betyder, at du som kunde kan møde Jaecoos biler hos de velkendte bilforhandlere, når du er på udkig efter din næste bil. Forhandlernes opgave er ifølge Chery selv at rådgive i og skabe tillid til de nye kinesiske mærker.  

Jaecoo præsenterer SUV som plugin-hybrid

De to mærker Omoda og Jaecoo skal sælges sammen og mens Omoda 5 er samme størrelse som den velkendte Volvo XC40, er SUV’en Jaecoo J7 en anelse større. Bilen er en plugin-hybrid på 4,50 meter i længden. J7 har en elektrisk rækkevidde på 88 km og findes i to varianter – en med tohjulstræk og en med firehjulstræk.  

Garantien for Jaecoo og Omoda er på fem år eller 100.000 km.  

Der vil desuden komme en minibil fra Jaecoo i 2025.  

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.
Hjælp